U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wie zijn wij?

Rademakelaars is een echt familiebedrijf! De broers Jeroen en Eric Rademaker zijn eind jaren zeventig geboren in Lelystad en komen uit een echte vastgoedfamilie.
 
Het verkopen is ons met de paplepel ingegoten. Vanuit de ambitie om het makelen persoonlijker te maken hebben de broers de krachten gebundeld.  Dit is niet onopgemerkt gebeleven. Na het succes op de woningmarkt in Almere onder de naam Attent makelaars is er een nieuw label ontwikkeld: Rademakelaars!

“De naam Rademakelaars past bij onze uitstraling van een echt familie bedrijf met de nostalgie van vroeger maar met allernieuwste verkooptechnieken van nu”...........aldus makelaar Eric Rademaker” .

Jeroen Rademaker: ............. “Toen ik in 1997 begon in de vastgoedwereld was het klimaat heel anders dan nu. Veranderende tijden vragen om nieuwe ideeen. Hier ligt onze uitdaging en hierin ligt ons onderscheidend vermogen. Het is niet het verkopen alleen tegenwoordig. Onze makelaardij is een echt serviceproduct geworden, waarin wij adviseren/ ontzorgen op alle vlakken.

Benieuwd wat Rademakelaars voor u kan betekenen? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Terug naar boven
Sluit menu Rademakelaars BV