U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Rademakelaars voor u betekenen? 

Waardebepaling

Rademakelaars maakt gebruik van de nieuwste verkooptechnieken. Van opvallende stickers op de ramen, professionele fotografie tot speciaal ontwikkelde aplicaties voor op socialmedia. Verder gaan met ideeen waar de ander stopt.

Iedere woning  is anders, maatwerk is bij ons de standaard.
 
Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. U ontvangt vervolgens van ons een maatwerk rapport met daarin de marktwaarde en marketing advies om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.
 
U kunt via dit formulier een gesprek aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak op 0320 – 76 00 17.
 
Met enthousiaste groet,
RADEMAKELAARS BV
 
Jeroen en Eric Rademaker

Aankoop

Waarom een aankoopmakelaar?
 
Bij het aankopen van een huis krijgt je te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet jou belangen, maar die van de verkoper. Het is zeer verstandig om zelf een makelaar mee te nemen. De aankoopmakelaar verdient zichzelf terug door jou belang te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren.
 
Ook krijg je antwoord van de aankoopmakelaar op de vragen: “Vragen ze niet een te hoge prijs?”, “Hoeveel is het huis waard?”, “Wat moet ik bieden?” en “Zijn er geen gebreken in de woning?”.
 
Wij begeleiden je graag bij alle stappen in het aankoopproces.
 
Wat kun je van ons verwachten in 8 stappen:
 
Stap 1 Woonwens inventaristatie
Door goed naar je te luisteren en al je woonwensen in kaart te brengen kunnen wij op basis van onze marktkennis een selectie woningen presenteren.
 
Stap 2 Woning(en) bezichtigen
Wij gaan met je mee de woning(en) bezichtigen. Wij nemen de woning(en) op en controleren voor je de belangrijke woninggegevens, de juridische documenten, bouwtechnische aspecten en zullen de woning(en) een taxatiewaarde gegeven.
 
Stap 3 Aankoopadvies
Als de bezichtigingen zijn geweest zullen wij al onze bevindingen persoonlijk met je doornemen. Als je besluit om tot aankoop over te gaan, zullen wij in overleg de strategie en voorwaarden bepalen.
 
Stap 4 Onderhandeling
Wij adviseren je over de onderhandelstrategie en formuleren dit in een goed openingsvoorstel. Prijs, oplevering, roerende zaken (denk aan gordijnen, meubels etc), ontbindende voorwaarden en overige voorwaarden nemen wij mee tijdens het bieden op een huis.Wij voeren de onderhandelingen en zullen in deze periode veelvuldig contact hebben.
 
Stap 5 Huis aangekocht!
Samen zijn we tot de scherpste aankooppijs en de meest gunstige voorwaarden gekomen. De gemaakte afspraken worden zo snel mogelijk vastgelegd in de koopovereenkomst. Wij kijken de koopovereenkomst en alle stukken zorgvuldig na en leggen je ieder artikel in normale bewoording uit, zodat je zorgeloos kunt tekenen. Wij houden contact over het verloop van de koopovereenkomst en zorgen dat de overdracht soepel verloopt.
 
Stap 6 Verhuisplanner
Je ontvangt onze verhuisplanner zodat je niets vergeet te regelen! Alles overzichtelijk op een rij.
 
Stap 7 Oplevering en Notaris
Eindelijk is het zover! De dag van de sleuteloverdracht bij de notaris. Voordat je tekent bij de notaris gaan wij eerst met je mee naar het huis om te kijken of het huis erbij staat zoals we hebben afgesproken. Is dit niet het geval staan we je juridisch bij en zorgen voor een oplossing.
 
Ook bij de notaris zijn wij van de partij om alles soepel te laten verlopen.
 
Stap 8 Probleem na de overdracht
Je bent inmiddels druk bezig met de verhuizing en je komt erachter dat iets niet klopt in het huis. Denk aan bijvoorbeeld de oven die niet goed werkt, etc.. Ook dan kun je ons contacten en staan we je wederom bij.
 
Met onze ervaring in de makelaardij sluit je een veilige koop, zonder zorgen en problemen. Dat is een zeer prettig idee!
 
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag de gratis intake aan.
 
Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0320 76 00 17 of via dit formulier.
 
Met enthousiaste groet,
RADEMAKELAARS BV
 
Jeroen & Eric Rademaker

Verhuur

Tijdelijke verhuur van uw woning kan in veel situaties uitkomst bieden. Maar hoe krijgt u een huurder die past bij uw wensen? Wat als de hypotheekverstrekker de verhuur niet goedkeurd vanwege de huurbescherming, welke mogelijkheden zijn er binnen het verhuurtraject en kan ik mijn woning nog wel te koop aanbieden?
 
En als ik mijn woning mag verhuren hoe zit het met het vaststellen van de huurprijs? Een All-in huur of exclusief gas, water, licht en gemeentelijke belastingen? Moet de huurder een waarborg storten? Wanneer kan ik de huur verhogen of opzeggen? Hoelang is de duur van de vergunning van de Leegstandswet? Als de huurder niet meer aan zijn betaalverplichtingen voldoet, wat zijn mijn rechten?
 
U merkt dat bij de verhuur van een woning veel komt kijken en dat er veel "kuilen" zijn waarin men kan vallen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van onroerende zaken en zijn de verhuurspecialist die U op al deze vragen antwoord geeft.
 
Wat kunt u van ons verwachten:
 

 • Vrijblijvend verhuur advies van uw woning
 • Verzorgen aanvraag leegstandswet gemeente
 • Aanmelden op rademakelaars.nl, pararius.com, facebook.com, moviq.nl, zuka.nl, en huislijn.nl
 • Huurbord
 • Bezichtigingen
 • Credit-check nieuwe huurder
 • Contracten
 • Technisch beheer  (waaronder maandelijkse inspectie van de woning)
 • Financieel beheer
 • Juridisch advies
 • Tijdig zoeken naar nieuwe huurders (om leegstand te voorkomen) 
 • Voor- en eindinspectie van het verhuurde compleet met uitgebreide rapportage en foto’s

Terug naar boven
Sluit menu Rademakelaars BV